Син тренерки і рекордсмен України: що відомо про нареченого легкоатлетки Ярослави Магучіх та як виглядає (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 11 жовтня 2024, 11:14

Дізнайтеся більше про коханого однієї з найкрасивіших українських легкоатлеток

Відома українська легкоатлетка Ярослава Магучіх заручена з 20-річним легкоатлетом із Дніпра Назаром Степановим. Розповідаємо, що відомо про спортсмена та як він виглядає.

Назар Степанов є сином тренерки Магучіх, Тетяни Степанової. Він — професійний бігун, який спеціалізується на дистанції 110 метрів з бар'єрами (бар'єрист).

На чемпіонаті Європи U-20 спортсмен встановив новий юніорський рекорд України, подолавши дистанцію за 13.69 секунди, та з коханою готується штурмувати нові спортивні вершини.

Назар з мамою Тетяною. Фото: instagram.com/s.stepanov1977

"Планую підготуватися до чемпіонату Європи, тому що минула першість в Єрусалимі, де я встановив національний рекорд у категорії U-20, закінчилась для мене тільки півфіналом, оскільки там я зіткнувся з чехом, і не вийшло пройти до фіналу. Тому я буду робити все можливе, адже у мене є змога тренуватися в найкращих умовах. Тож будемо сподіватися, що все вийде. А я це знаю", – розповів Назар в інтерв'ю obozrevatel.

Степанов встановив національний рекорд у категорії U-20. Фото: instagram.com/s.stepanov1977
Бар'єрист з батьком Сергієм і Ярославою Магучіх. Фото: instagram.com/s.stepanov1977
Фото: instagram.com/s.stepanov1977

Заручини з Ярославою Магучіх

Стосунки з Магучіх почалися зі спільних тренувань, а коли Назару виповнилося 16 років, він почав запрошувати колегу на побачення. "Ну, по-перше, я закохався в те, як вона ставиться до всього. Я бачив, як вона поводиться на тренуваннях, яка вона в житті. І мені це подобалося, тому я закохався в ці якості. Так, звісно, ще вона дуже гарна, і я не міг пройти повз таку дівчину", – зізнався бігун.

Фото: instagram.com/s.stepanov1977
Фото: instagram.com/s.stepanov1977

Обручку пара обирала разом у США, а вже вдома в Україні при батьках Ярослави хлопець зробив пропозицію. Проте влаштовувати гучне весілля спортсмени не поспішають через війну.

"Я теж не знаю коли, тому що зараз, ви бачите, все дуже складно. У нашій країні триває війна, тому я не знаю, де і яким буде місце весілля та коли все станеться", — заявив Степанов.

Фото: instagram.com/s.stepanov1977

Нагадаємо, що 19 вересня Магучіх виповнилося 23 роки. "Телеграф" зробив добірку найгарячіших фото з легкоатлеткою.