"Початок нової ери": історик помітила важливу деталь у поведінці Кейт Міддлтон після хімієтерапії

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 жовтня 2024, 19:06

Принцеса починає новий розділ з Вільямом після лікування раку

Після закінчення курсу хімієтерапії Кейт Міддлтон вирушила в особливу життєву подорож зі своєю другою половинкою, принцом Вільямом. Днями подружжя разом з’явилося на публіці в Саутпорті, де 3 місяці тому сталася смертельна різанина за участю 17-річного підлітка. У той день Кетрін із чоловіком зробили зворушливе послання сім’ям жертв нападу.

Поява 42-річної герцогині була іншою, як зазначає королівський експерт та історик Тесса Данлоп, пише thenews. Вона стверджує, що ця подорож для майбутньої королеви Британії стала "початком її нової ери".

"Вона розуміє біль і, мабуть, завжди розуміла, але, пройшовши власний шлях боротьби з раком, Кейт тепер на власному досвіді відчула крихкість життя", — розповіла Данлоп.

За словами історика, Вільяму та Кейт довелося нелегко, оскільки вони "чують і переживають біль інших". У багатьох випадках батьки трьох дітей здавалися співчутливими, але їхній візит до Саутпорту відчувався "якось інакше", зазначила історик.

Фото: Getty Images

"Вона (Кейт) виросла і змінилася, як і наша громадська реакція на неї. Після лікування від раку принцеса насолоджується новою суперздатністю — унікальною здатністю по-справжньому спілкуватися з тими, хто відчуває біль", — заявила королівський експерт.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон оголосила про свій рак у березні 2024 року. Ця новина шокувала королівських шанувальників. 9 вересня принцеса поділилася радісною новиною, що вона нарешті завершила курс хімієтерапії та тепер зосередилася на тому, щоб не допустити розвитку раку. Разом з тим через своє зворушливе відеозвернення Кейт отримала чимало хейту і критики.