Вартість реклами зросла у 10 разів: Раміна Есхакзай зізналася, скільки заробляє на YouTube

Читать на русском
Автор
983
Раміна Есхакзай - відома українська інтерв'юерка Новина оновлена 14 жовтня 2024, 16:20
Раміна Есхакзай - відома українська інтерв'юерка. Фото instagram.com/raminalalala

Блогерка назвала також суму податків, які вона сплачує

Одна із найвідоміших українських блогерок та інтерв’юерок Раміна Есхакзай зізналася, скільки вона заробляє. Ексучасниця шоу "Холостяк", на відміну від багатьох блогерів, навіть надала доступ до бухгалтерії.

За два з половиною роки, за період повномасштабного вторгнення, Раміна зібрала близько 250 тисяч підписників, а за час існування YouTube — 1,5 мільйони. Про це блогерка розповіла Forbes.

Раміна Есхакзай розповіла, що найбільший дохід з YouTube на місяць — 20 тисяч доліарів. Монетизація на платформі приносить блогерці від 4 до 6 тисяч доларів, а все решта — рекламні інтеграції. Реклама у розважальних випусках коштує 4 тисячі доларів і приблизно 3 тисячі з цієї суми йдуть на витрати на виробництво, зарплату менеджеру та податки.

Блогерка також поділилася, що кожного місяця вона донатить щонайменше 100 тисяч гривень на ЗСУ. Також Раміна Есхакзай зізналася, що 5% від доходу сплачує на податок. За три квартали 2024 року це 190 тисяч гривень.

Раміна розповіла, що перша реклама на її YouTube-каналі була продана у 2018 році. Рекламна інтеграція про Альону Венум (відому раніше блогерку-мільйонницю) коштувала 300 доларів. З того часу вартість реклами збільшилася у 10 разів, а загальна кількість переглядів сягає 176,3 мільйони.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Яніна Соколова отримала 8 років ув’язнення у Росії. 2023 року МВС Росії оголосило Соколову в розшук.