Найкрасивішим чоловіком у світі виявився актор: як він виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
1869
Зліва - Люсьєн Лавісконт, по центру - Аарон Тейлор-Джонсон, праворуч - Пол Мескаль Новина оновлена 11 жовтня 2024, 11:27
Зліва - Люсьєн Лавісконт, по центру - Аарон Тейлор-Джонсон, праворуч - Пол Мескаль. Фото Getty Images

У ймовірного нового "агента 007" майже ідеальна загальна форма обличчя

Згідно з науковими даними, британський актор Аарон Тейлор-Джонсон, який претендує на роль нового Джеймса Бонда, опинився на першому рядку рейтингу найкрасивіших чоловіків у світі. Зірка серіалу "Емілі в Парижі" Люсьєн Лавісконт — на другому, а ірландський актор Пол Мескаль — на третьому.

За допомогою методів комп’ютерного картування обличчя, розроблених доктором Джуліаном де Сільвою, пише metro, було встановлено, що Аарон Тейлор-Джонсон має рейтинг точності 93,04% відповідно до грецького золотого перетину.

"Що робить Аарона таким винятковим, то це загальна форма його обличчя, яка при оцінці 99,2 відсотка всього на 0,8 відсотка відрізняється від ідеальної", — сказав експерт.

Аарон Тейлор-Джонсон
Фото: metro

Хто такий Аарон Тейлор-Джонсон

Відомим Аарон став завдяки ролі у фільмі "Ангус, стрінги та поцілунки взасос" 2008 року, де він зіграв Роббі. У 2010 році зіграв головну роль підлітка Дейва Лізевскі у фільмі "Пипець", за яку отримав номінації на премії "Teen Choice Awards". У грудні 2024 року з ним вийде фільм Marvel "Крейвен-мисливець".

Одружений 34-річний британець з режисером "50 відтінків сірого" Сем Тейлор-Джонсон. Вона, до речі, старша за коханого на 23 роки.

Сем Тейлор-Джонсон Аарон Тейлор-Джонсон
Аарон із дружиною Сем. Фото: Getty Images
Аарон Тейлор-Джонсон
Фото: Getty Images
Аарон Тейлор-Джонсон у костюмі
Фото: Getty Images
Аарон Тейлор-Джонсон у джинсах
Фото: instagram.com/aarontaylorjohnson
Аарон Тейлор-Джонсон голий торс
Фото: instagram.com/aarontaylorjohnson
Аарон Тейлор-Джонсон у шортах
Фото: instagram.com/aarontaylorjohnson

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає актор Пірс Броснан, який виконав головну роль у чотирьох фільмах про Джеймса Бонда. Ми поділилися, чим зараз займається "агент 007".