Любитель Росії Стівен Сігал хоче померти за Путіна

Читать на русском
Автор
936
Стівен Сігал отримав від Путіна російський паспорт Новина оновлена 10 жовтня 2024, 18:28
Стівен Сігал отримав від Путіна російський паспорт. Фото Getty Images/Скриншот відео

Шанувальник російського диктатора має намір вбивати українців "якщо доведеться"

Американський актор Стівен Сігал, який не раз відвідував русофільські заходи в Москві, заявив, що готовий брати участь у так званому "СВО" на боці РФ.

Про це путініст заявив у своєму документальному фільмі "В ім’я справедливості", передають росЗМІ. Виявляється, ще на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сігал направив листа російському диктатору Путіну, в якому висловив готовність, "якщо буде потрібно", пожертвувати своїм життям заради президента країни-терористки.

Нагадаємо, що американський актор Стівен Сігал, який у 2016 році отримав російський паспорт і якому СБУ у 2017 році заборонила в’їзд в Україну, у травні 2021-го приєднався до прокремлівської партії "Справедлива Росія — Патріоти — За правду" і заявив про посилення законів для росіян.

У березні 2023 року актор публічно збрехав, що його батько був росіянином, хоча він народився в США. Відомо, що Сігал має у Москві центр айкідо, який готує молодих росіян до вступу до російських збройних сил. Також у колишньої зірки є елітний будинок у Підмосков’ї. Однак це не заважає Сігалу мати громадянство США, повертатися додому та подорожувати, користуючись усіма його перевагами.

Стівен Сігал — не єдина знаменитість, яка практично переїхала до країни-агресорки. Раніше "Телеграф" писав, хто із зірок-путіністів зважився на життя в Росії.