Прожила у Росії 13 років і вийшла заміж за росіянина: де зараз і що каже про війну Кузнєцова, яка зіграла Сашу в серіалі "Кухня"

Читати російською
Автор

Акторка родом із Києва

Українська акторка, яка стала відомою у Росії завдяки серіалу "Кухня", тривалий час знімалась у країні-агресорці, але з початком повномасштабного вторгнення змінилася. Зірка упродовж 13 років проживала у Росії, але покинула її стала відкрито говорити про повномасштабну війну.

Акторка підтримала Україну і засудила дії Росії. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Катерина Кузнєцова і чим вона займається.

Що відомо про Катерину Кузнєцову

Дівчина народилася 12 липня 1987 року в місті Києві у сім’ї спортсменів. Її батько — відомий український футболіст, а мама — легкоатлетка. У дитинстві Катерина займалася вокалом і хотіла стати оперною співачкою. Вона навчалася у театральному і зрештою вирішила стати акторкою.

Коли Катерина навчалася на магістратурі, паралельно вела ранкові ефіри на Першому національному каналі. Також вона була на заставці телеканалу "М1". Пізніше Кузнєцова знялася у кліпі гурту "Леприкони".

Фото:instagram.com/katykino /instagram.com/katykino

Першою роллю стала роль спортсменки у серіалі "Повернення Мухтара-2". Після цього її стали запрошувати у різні російські проєкти, а вже у 2010 році переїхала до Росії. Як зазначала акторка, вона хотіла зніматися у кіно, а в Україні її робота була на телебаченні.

Важливою в акторській кар’єрі стала роль офіціантки Саші у російському серіалі "Кухня". Завдяки цьому вона стала популярною і її почали запрошувати в українські серіали, а також у спільні російсько-українські проєкти.

Особисте життя

У 2014 році Катерина Кузнєцова вийшла заміж за російського актора Євгена Проніна, однак шлюб тривав недовго. Пара розлучилася через менш ніж рік після весілля. У 2017 році акторка вийшла заміж вдруге — її обранцем став російський бізнесмен Максим Аплін. Він підтримує Україну і заявляв, що планує отримати український паспорт.

Фото:instagram.com/katykino

Де зараз Катерина Кузнєцова

На початку повномасштабного вторгнення акторка покинула Росію і виїхала до Іспанії. Усі рідні зірки залишилися у Києві. Зірка зазначала, що повністю завершила всю роботу в Росії і скасувала контракти. Від самого початку великої війни акторка відкрито говорить про злочини РФ на території України.

Акторка зізнавалася, що її вмовляли залишитися у Росії і продовжити роботу в кіно, але вона категорично відмовлялася. "Коли летять ракети в твою країну, більше того на твоїх батьків, ти не замислюєшся про те, чи правильно ти робиш, чи неправильно. Просто треба було швидше забрати свої особисті речі і все", — говорила вона в інтерв’ю.

Катерина Кузнєцова живе на дві країни — Україну та Іспанію. У Києві вона будує кар’єру і знімається у різних серіалах та кіно, а також разом із театром їздить на гастролі по всій Європі.

Фото: instagram.com/katykino /instagram.com/katykino

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз акторка Людмила Артем’єва, яка була зіркою серіалу "Свати". Ми також поділилися, що вона говорить про війну в Україні.