Втратила дитину та пішла зі "Сватів": що говорить про війну актриса Людмила Артем’єва і як змінилася (фото)

Читать на русском
Автор
1158
Людмила Артем’єва — що говорить про війну російська актриса Новина оновлена 11 жовтня 2024, 09:38
Людмила Артем’єва — що говорить про війну російська актриса. Фото Колаж "Телеграфа"

Людмила не змогла закінчити зйомки в улюбленому проєкті

Багато російських акторів, які здобули велику популярність завдяки українському комедійному серіалу "Свати", зайняли мовчазну позицію щодо війни. Серед них виявився Микола Добринін, який зіграв Митяя, а також Людмила Артем’єва, яка полюбилася глядачам завдяки ролі Ольги Ковальової.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз російська актриса та чим займається. Ми дізналися, чи Людмила Артем’єва говорить про війну в Україні.

Як Людмила Артем’єва стала відомою та потрапила у серіалі "Свати"

Актриса народилася в 1963 році в місті Дессау (Німеччина). Її батько був офіцером радянської армії, а мати професійно займалася спортом і входила до складу кандидатів у збірну України з легкої атлетики. У 1963 році родина переїхала до Ужгорода, де Людмила пішла до школи та провчилася там до третього класу, потім вони знову переїхали до Львова. Там акторка закінчила школу.

Після закінчення навчання дівчина вирушила до Ленінграда і вступила до музичного училища на естрадне відділення, а в 1981-му році Людмила перевелася до Москви й отримала диплом у театральному училищі імені Щукіна. З того часу вона почала виступати в постановках і поступово підійматися кар’єрними сходами.

Але Людмила вирішила залишити "Ленком" і почала зніматися у кіно та серіалах. Дебютною кінострічкою стала "Очень страшная история". Потім Людмила з’явилася у фільмах "Остров ржавого генерала", "Альфонс" та "Барышня-крестьянка", але це були епізодичні ролі.

Людмила Артем’єва
Людмила Артем’єва продовжує акторську діяльність

Незабаром Артем’єву запросили в серіал "Таксистка", де вона зіграла головну роль, потім у серіал "Кто в доме хозяин", ""Игрушки" та "Монте-Кристо". Але велику популярність їй принесла роль Ольги Ковальової в українському серіалі "Свати", перший сезон якого вийшов на екрани у 2008 році.

Актриса розповідала, що їй одразу сподобався персонаж Ольги Ковальової, і вона без роздумів погодилася брати участь у проєкті. Але так і не змогла завершити у серіалі свою участь. Ходили чутки, що Людмила посварилася з режисером, потім говорили, що актриса не змогла знятися у сьомому сезоні через політичні розбіжності. Але Людмила пояснила, що коли зйомки перенесли до Мінська, їй стало незручно приїжджати та підлаштовувати свій робочий графік.

Людмила Артем’єва
Людмила Артем’єва у серіалі "Свати"

Де зараз Людмила Артем’єва і що говорить про війну

Особисте життя артистка не афішує, але відомо, що у 49 років Людмила збиралася стати мамою вдруге. Проте втратила дитину. Від шлюбу із Сергієм Парфьоновим у неї народилася дочка Катерина. Пара одружилася ще у студентські роки, але через 15 років розлучилася.

Людмила Артем’єва
Людмила Артем’єва мовчить про війну в Україні

Зараз зірка "Сватів" продовжує працювати в Російській Федерації, минулого року вона знялася у фільмі "Баба Яга спасает мир" та "Первокурсницы". Нинішнього року з нею також вийшло кілька кінокартин.

Щодо позиції з війни, то Людмила намагається не говорити на політичні теми. На своїй сторінці в Instagram вона зробила публікацію, в якій висловилася, що не приєднується до руху проти війни, але приєдналася б до руху за мир ". Вона наголосила, що не варто влаштовувати між народами із різних країн інформаційну війну. Багатьом її висловлювання залишилися незрозумілими, але якщо вона замовчує війну і продовжує працювати в Росії, значить визначилася з позицією.

Людмила Артем’єва
Людмила Артем’єва змінила імідж, Фото: росЗМІ

"Телеграф" писав раніше, що говорить про війну російський актор Олександр Феклістов, який зіграв в українському серіалі "Свати". Ми дізналися, де він зараз живе і чим займається.