Працювала з Притулою і зізнавалася Києву в любові: що говорить про війну зірка Comedy Woman Катерина Варнава і куди вона зникла

Читать на русском
Автор
686
Катерина Варнава — де зараз телеведуча і що говорить про війну Новина оновлена 05 жовтня 2024, 19:42
Катерина Варнава — де зараз телеведуча і що говорить про війну. Фото Колаж "Телеграфа"

Знаменитості подобалося працювати в Україні, і вона хотіла повернутися

Багато зірок Російської Федерації брали участь в українських проєктах, наприклад, співачка Ірина Дубцова була суддею "Х-фактора", а телеведуча Катерина Варнава стала зіркою шоу "Хто зверху". Близько чотирьох років вона працювала в нашій країні, доки не потрапила до "чорного списку".

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Катерина Варнава та як змінилася її зовнішність. Також ми довідалися, що зірка Comedy Woman говорить про війну в Україні.

Як Катерина Варнава потрапила на шоу в Україні

Російська знаменитість Катерина Варнава здобула велику популярність і славу завдяки гумористичному шоу Comedy Woman. Телеведуча була залучена у багатьох проєктах та знялася у кількох фільмах, у тому числі у комедії "8 перших побачень", де зіграла з Володимиром Зеленським.

У 2014 році Варнава приїхала в Україну, її запросили на кастинг шоу "Хто зверху", яке виходило на "Новому каналі". Телеведуча замінила там Ольгу Фреймут і працювала із Сергієм Притулою до 2017 року, доки не потрапила до "чорного списку" за те, що відвідувала тимчасово окупований Крим. СБУ заборонило телеведучій в’їзд до країни на 5 років.

Катерина Варнава
Катерина Варнава була ведучою програмою "Хто зверху"

В інтерв’ю програмі "А поговорити?" на Youtube-каналі Катерина Варнава зізналася, що дуже засмутилася через те, що її не впускають в Україну. Вона зазначила, що не знала, що поїздка до Криму спричинить те, що її внесуть до "чорного списку". Тоді Варнава звинуватила у всьому політичну "систему".

Катерина Варнава
Катерина Варнава працювала із Сергієм Притулою на "Новому каналі"

Російська телеведуча заявляла, що їй в Україні було комфортно працювати, її ніхто не ображав і не дорікав за російське громадянство, а Київ став для неї одним із найулюбленіших міст. Акторка навіть мріяла придбати квартиру у столиці.

Катерина Варнава
Катерина Варнава у вишиванці у Києві

Також Варнава у програмі зазначила, що як тільки її заборону на в’їзд знімуть, вона знову приїде до Києва. Втім, у березні 2022 року СБУ прибрала Варнаву із переліку осіб, яким заборонено в’їзд до нашої країни.

Де зараз Катерина Варнава і що говорить про війну

Після повернення з України телеведуча продовжила свою діяльність у Російській Федерації. Але в лютому 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Катерина Варнава виступила проти війни.

Катерина Варнава
Катерині Варнаві заборонили в’їзд до України на 5 років

Повідомляється, що актриса відлетіла з Росії до Вірменії, де виступила з проєктом "Залягти на дно в Єревані". На своїй сторінці в Instagram вона написала, що не розуміє людей, які радіють російському вторгненню в Україну та засмучена подіями, що відбуваються в Росії на тлі війни.

Катерина Варнава
Катерина Варнава виступила проти війни

Також Катерина говорила про те, що єдиним її бажанням на всі свята, включаючи Новий Рік та Різдво, є лише те, щоб усе швидше закінчилося.

Катерина Варнава
Катерина Варнава змінилася зовні

Більше про свою позицію вона не висловлювалася, Росію агресором вона не визнала. Зараз Катерина гастролює Європою з виступами й цього року, як стало відомо, купила елітну нерухомість у Грузії. Телеведуча зазначила, що це місце, де вона проводитиме відпустку і куди втікатиме від міської суєти.

Катерина Варнава
Катерина Варнава гастролює Європою
Катерина Варнава
Катерина Варнава

Зірка Comedy Woman змінилася зовні. Катерина Варнава сильно схудла, через що зменшила собі груди, оскільки її тіло виглядало естетично негарно і їй було важко ходити. Її навіть звинувачували у пластичних операціях на обличчі, але Варнава це заперечувала, зазначивши, що обличчя кожної людини зміниться, якщо вона схудне на 20 кілограмів.

Катерина Варнава
Катерину Варнаву часто критикують за фігуру

"Телеграф" писав раніше, де зараз і що говорить про війну популярний у Росії співак Вітас. Раніше він мешкав в Одесі.