Вийшла за росіянина, дружить із путіністом і мовчить про війну: де зараз "Міс Україна" Інна Цимбалюк (фото)

Читать на русском
Автор
Інна Цимбалюк прославилася в Україні
Інна Цимбалюк прославилася в Україні. Фото Колаж "Телеграфу"

Познайомив Інну із майбутнім чоловіком-росіянином Буйнов, який рвався вбивати українців

Українська модель, ведуча та актриса, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2006" Інна Цимбалюк уже давно не мешкає в Україні. Вона не коментує напади російських військових і мовчить про теракти, вчинені Росією.

Цимбалюк живе з одіозним російським олігархом та "крутить" дружбу з українофобом Олександром Буйновим. "Телеграф" розповідає, де зараз знаходиться колишня зірка українських телеекранів Інна Цимбалюк та як виглядає.

Що відомо про Інну Цимбалюк

Народилася у Чернівцях 11 червня 1985 року в родині Анатолія Цимбалюка, який займався туристичним бізнесом, та вчительки Лариси Цимбалюк. Закінчила факультет менеджменту міжнародного туризму КНУКіМ, хоча з 13 років уже була у моделінгу. Була на обкладинках "Наталі", "Жіночий журнал", Wat’s On, "Отдохни", OOPS, "Наше дозвілля", "Наречена", "Флердоранж", "10 днів", "Телегід", "TV-Парк" та інших видань.

інна цимбалюк

У 2006 році Інна, будучи студенткою, здобула титул "Міс Україна Всесвіт" та вирушила до Лос-Анджелесу для участі у конкурсі "Міс Всесвіт". Хоча дівчині не вдалося посісти перше місце, Цимбалюк стала першою представницею України, яка потрапила до топ-20 фіналісток, і була визнана однією з найкрасивіших дівчат на конкурсі.

інна цимбалюк у купальнику

Серед українців набула популярності як ведуча проєктів "Танцюю для тебе" (1+1), "Погода" (1+1), "Королева балу" (ТЕТ), "3 тайм" (ICTV). Також знімалася у серіалах "Серцю не накажеш", "Рідні люди".

Особисте життя Інни Цимбалюк

У 2012 році стало відомо, що модель вийшла заміж за російського тіньового бізнесмена Ігоря Пестрикова, який старший за неї на цілих 18 років. У Росії на олігарха порушували кримінальну справу й у 2021 році чоловік перебував під підпискою про невиїзд. Познайомив їх пропутінський співак Олександр Буйнов, який заявив у 2023 році, що хоче воювати проти українців.

інна цимбалюк Олександр буйнов
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__
інна цимбалюк Олександр буйнов
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__

Спільних фото Цимбалюк із чоловіком практично немає у мережі. Модель також не показує Пестрикова на своїх сторінках у соцмережах. У червні 2015 року Інна народила в Москві доньку.

інна цимбалюк ігор пестриков
Цимбалюк із чоловіком-росіянином Ігорем Пестриковим

Цимбалюк мешкає у Франції. У лютому 2024 року модель натякнула, що була на Буковині.

інна цимбалюк з дочкою
Модель із дочкою. Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__

Що говорить Інна Цимбалюк про війну

Лише через кілька днів після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Цимбалюк виклала пост в Інстаграмі у синьо-жовтих тонах та молитвою за рідну країну.

прапор україни молитва за україну
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__

Якось Цимбалюк дорікнули тому, що вона мовчить про воєнні злочини Росії. Відповідь колишньої зірки вийшла досить розпливчастою, як Ані Лорак з її "деревом любові".

"Є різні люди, і вони по різному витягують себе із стану болі. Хтось дивиться драму, щоб виплакати біль і стало легше, а хтось через силу примушує себе посміхатися, щоб спрацювали закони всесвітньої рівноваги. І як сказано в цьому рілз: — щоб ви не робили, вас постійно будуть критикувати", – видала Цимбалюк, ні словом не заїкнувшись про вбивства українців.

Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__

Решта постів Інни російською мовою і стосуються жіночих тем. Також модель ділиться фото з подорожей та елітних курортів.

інна цимбалюк у сукні
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__
інна цимбалюк
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__
інна цимбалюк у бюстгальтері
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__
інна цимбалюк у костюмі
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__
інна цимбалюк у купальнику
Фото: instagram.com/inna.tsymbaliuk__

Раніше "Телеграф" розповідав, як Жерар Депардьє зрадив українського президента. Французький актор не раз відвідував Україну на запрошення Віктора Ющенка, але пізніше віддав перевагу російським рублям.