Виїхав з України і вперше став батьком: що говорить про війну переможець дебютного "Х-фактора" Кузнєцов

Читать на русском
Автор
944
Олексій Кузнєцов — де зараз переможець "Х-фактора"
Олексій Кузнєцов — де зараз переможець "Х-фактора". Фото Колаж "Телеграфа"

Олексій отримав небувалу славу після шоу, але пізніше зник із радарів

Багато артистів стали успішними завдяки музичному шоу "Х-фактор", але не стали підкорювати український шоубізнес, а поїхали за кордон. Крім Аїди Ніколайчук, у цьому списку опинився і переможець першого сезону програми Олексій Кузнєцов. Він отримав небувалу славу завдяки своєму унікальному голосу, але незабаром зник із медійного простору.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз перебуває Олексій Кузнєцов та чим займається. Ми також дізналися, чи він говорить про війну в Україні.

Як Олексій Кузнєцов став відомим і чому зник

У 2010 році на каналі "СТБ" стартував перший сезон шоу "Х-фактор", і тоді його переможцем став 19-річний Олексій Кузнєцов. Він підкорив суддів та публіку своїм неймовірним оперним голосом.

Олексій приїхав з Макіївки на Донеччині й заслужено отримав не лише визнання та популярність, а й 2 мільйони гривень. Гроші він витратив на лікування батька, а також на навчання та подорожі.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов став переможцем першого сезону "Х-фактора"

Через рік артист підписав контракт із Sony Music Russia, але незабаром його було розірвано через відсутність діяльності іншої сторони. Але Олексій продовжував розвиватися, він переїхав до Австрії, там навчався оперного співу, а також працював у багатьох країнах Європи, де багато хто захоплювався його потужним голосом.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов будує кар’єру у США

Перший переможець "Х-фактора" виконав Гімн України на "Євро-2012" перед матчем зі шведською збірною, а також перед боксерським поєдинком за звання чемпіона світу за версією WBA та на святкуванні Дня незалежності нашої країни у США. Але незабаром Олексій зник із радарів. Як виявилося, йому надійшла пропозиція працювати в Америці, і чоловік не відмовлявся від такої можливості.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов виконав гімн України на "Євро-2012"

Де зараз живе Олексій Кузнєцов і що говорить про війну

Український артист переїхав до Нью-Йорка разом зі своєю коханою Катериною. Обранкою Кузнєцова стала подруга його молодшої сестри. Катерина займалася у минулому балетом та моделінгом. Кілька років вони разом живуть у США, а торік у них народився первісток.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов разом із дружиною та сином
Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов живе із сім’єю у Нью-Йорку

Попри те, що співак давно будує свою кар’єру за кордоном після повномасштабного вторгнення Росії, він чітко позначив свою позицію. Олексій не лише показував усьому світу у соціальній мережі воєнні злочини росіян, а й намагався допомагати нашій країні.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов підтримав Україну у війні

Співак приїжджав до України, допомагав військовослужбовцям із технікою, а дитячим лікарням із медикаментами та іншими необхідними речами. Кузнєцов особисто відвідував Чернігів та надавав допомогу дитячому реабілітаційному центру, також допомагав переселенцям. Він створив благодійний фонд HelpUkraine.

Олексій Кузнєцов
Олексій Кузнєцов займається благодійністю

Відомо, що на початку війни його мати залишалася на окупованій території на Донбасі. Син хотів забрати її, але жінка відмовилася. Наразі невідомо, де перебуває мама артиста.

"Телеграф" писав раніше, куди зникла "Міс Україна-2013" Анна Заячківська та чи говорить про війну. Дівчина давно мешкає за кордоном.