Одружився у в’язниці і створив гурт зі Скрябіним по п'яні: де зараз Володимир Бебешко і чим займається

Читать на русском
Автор
5000
Володимир Бебешко і Андрій Кузьменко створили гурт "Пающіє труси"
Володимир Бебешко і Андрій Кузьменко створили гурт "Пающіє труси". Фото Колаж Телеграфу

Бебешко співпрацював з багатьма українськими зірками

Володимир Бебешко — один із найвідоміших українських музичних продюсерів, звукорежисерів та композиторів. Його діяльність значно вплинула на розвиток української естради. Упродовж своєї кар’єри він співпрацював із багатьма відомими артистами. Зокрема, із Кузьмою Скрябіним. Бебешко також є братом Левка Дурка.

Володимир Бебешко створював хіти, які стали частиною української культури. "Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз музичний продюсер, які він виглядає і чим займається.

Що відомо про Володимира Бебешка

Народився Володимир Бебешко 7 вересня 1956 у місті Стрий Львівської області у сім’ї музиканта і домогосподарки. Навчався у Дрогобицькому музичному училищі.

Володимир Бебешко, Михайло Поплавський

За любов та прихильність до так званої "буржуазної культури" Володимира Бебешка переслідувало КДБ. Його було засуджено за фарцування (діяльність, яка полягала у нелегальній купівлі та перепродажу іноземних товарів). Бебешко продавав у Росії польські джинси. Він відбував покарання у Горькому, але за два роки його було звільнено за амністією.

Особисте життя Володимира Бебешка

У 1991 році Володимир Бебешко розписався із Вікторією Врадій у в’язниці. Коли його було звільнено, подружжя разом переїхала до США. Залишитися в Америці у них не вийшло, адже швидко закінчилися гроші і почалися конфлікти. Через шість років шлюбу подружжя розлучилося.

Володимир Бебешко, Вікторія Врадій

У 1997 році Бебешко одружився вдруге. Його обраницею стала джазова співачка Саша Бєліна. За рік у шлюбі народилася донька Євгенія.

Кар’єра Володимира Бебешка

Володимир Бебешко співпрацював із багатьма зірками української естради. Наприклад, він надав унікального звучання пісням Ірини Білик — він був її продюсером.

Володимир Бебешко разом із Андрієм Кузьменком створили гурт "Пающіє труси" у 2008 році. Його було вигадано на п’яну голову, як зізнавався сам продюсер. Цей проєкт був сатиричною відповіддю на типові стереотипи в українському шоубізнесі і приніс немаленьку популярність Володимиру Бебешку.

Бебешко, Скрябін

Володимир Бебешко був музичним продюсером проєкту "Шанс", який був мегавідомим в Україні. Це було продовження проєкту "Караоке на майдані" Ігоря Кондратюка. У шоу брали також участь Наталія Могилевська і Кузьма Скрябін, який був ключовою його фігурою.

Де зараз Володимир Бебешко

На відміну від свого брата Левка Дурка, Володимир Бебешко не повністю зник з публічного простору. За словами продюсера, до початку війни, в лютому, він разом із гуртом "Пающіє труси" повинен був випустити кліп. Однак через повномасштабне вторгнення учасниці роз’їхалися і він створив кліп у стилі "аніме".

Також Володимир Бебешко давав різні інтерв’ю і бере участь у подкастах, де розповідав про свій шлях. На своїй сторінці в Інстаграм продюсер з’являється нечасто — періодично він публікував жартівливі відео і викладав світлини свого брата Левка Дурка.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз гурт "Пающіє труси". У кліпах учасниці поставали у яскравих та відвертих костюмах і створювали провокаційні образи, що викликало різну реакцію у людей.