Ярмоленко відзначився двома ассистами в матчі з "Арсеналом" (відео)

Читать на русском
Автор
Андрій Ярмоленко готовий до нового сезону
Андрій Ярмоленко готовий до нового сезону. Фото Instagram yarmolenkoandrey

Андрій Ярмоленко вдало провів поєдинок проти молодіжної команди "Арсеналу".

Тренерський штаб першої команди "Вест Хема" надав можливість підтягнути свої фізичні кондиції в матчі молодіжного складу відразу кільком футболістам, серед яких був і українець Андрій Ярмоленко.

"Молотобойці" U-23 розбили ровесників з "Арсеналу" з рахунком 6: 1 в рамках поєдинку Ліги професійного розвитку Англії. Атакуючий півзахисник збірної України провів на полі 71 хвилину і відзначився двома гольовими передачами.

Відеоогляд матчу "Вест Хем" U-23 — "Арсенал" U-23:

Відзначимо, "Вест Хем" вдало стартував у АПЛ, перемігши "Ньюкасл" на виїзді з рахунком 2:4. У наступному турі "Молотобойці" зіграють у Лондоні з "Лестер Сіті" (23 серпня).

Відеоогляд матчу "Ньюкасл" — "Вест Хем":

Нагадаємо, на Євро-2020 Ярмоленко став справжнім лідером збірної України. На рахунку 31-річного Андрія два голи і два ассист, а один із мʼячів вінгера прикрасив чемпіонат Європи. Відзначимо, "Вест Хем" намагався позбутися українця, але поки футболіст залишається в лондонському клубі. Гравець все ще може піти в іншу команду в данt трансферне вікно, а предметний інтерес до Андрія приписують турецьким колективам.