Форвард збірної України відзначився спірним асистом в Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
Бенфіка — ПСВ
Бенфіка — ПСВ. Фото Twitter slbenfica

Український футболіст Роман Яремчук блискуче виступає в Лізі чемпіонів.

Український нападник "Бенфіки" Роман Яремчук взяв участь у всіх голах своєї команди в першому матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2021/22 проти ПСВ.

Вже на 10-й хвилині Роман вивів Рафу Сілву на побачення з кіпером, і португалець реалізував момент. А на 42-й хвилині Юліан Вайгль після "зкидки" Яремчука подвоїв перевагу лісабонців. У першому випадку УЄФА "віддав" гольову передачу Яремчуку, а в другому — асист Романчуку не зарахували, порахувавши, що це був всього лише рикошет.

Відеоогляд матчу "Бенфіка" — ПСВ:

У підсумку "Бенфіка" здобула перемогу, однак пропустила один гол у другому таймі. На 51-й хвилині Коді Гакпе зменшив різницю в рахунку. Хто пройде в груповий етап ЛЧ з цієї пари вирішиться на наступному тижні в матчі, який відбудеться 24 серпня в Амстердамі. Відзначимо, з цього сезону в турнірах під егідою УЄФА не діє правило виїзного гола.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що "Шахтар" здобув перемогу над "Монако" в першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Гра-відповідь між командами відбудеться 25 серпня у Харкові.