"Команда чорніше чорного": в Росії прокоментували успіхи "Шахтаря"

Читать на русском
Автор
ФК Шахтар
ФК Шахтар. Фото Twitter FCShakhtar

Донецький "Шахтар" поки йде без втрат у Лізі чемпіонів.

Колишній президент "Спартака" Андрій Червіченко в коментарі для СЕ поділився думкою щодо останніх успіхів донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів 2021/22.

За словами Червіченко, "Гірники" — добротна команда, проте хороший результат донеччанам приносять не українці, а легіонери. При цьому екс-власник московського клубу впевнений, що російські команди можуть показувати такий же результат, якщо в країні скасують ліміт на легіонерів. Також Андрій висловив думку, що Україна може випередити Росію в таблиці коефіцієнтів УЄФА вже у нинішньому сезоні.

"Команда чорніше чорного, таке відчуття, що вони тільки що вийшли з шахти. Мені це не дуже подобається. Зрозуміло, що це майстри, що вони добре грають", — цитує Червіченко СЕ.

Додамо, що на даний момент від України у єврокубках виступають три клуби з п’яти ( "Зоря", "Динамо" і "Шахтар", а вилетіли "Колос" і "Ворскла").

"Телеграф" нагадує, що "Шахтар" впевнено пройшов бельгійський "Генк" у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ. А в першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів підопічні Роберто Де Дзербі мінімально здолали "Монако" в гостях. Гра-відповідь з "Монегасками" відбудеться в середу, 25 серпня, у Харкові.