Левандовскі хоче піти: "Баварія" оцінила вартість гравця

Читать на русском
Автор
Роберт Левандовскі
Роберт Левандовскі. Фото Twitter FCBayern

Роберт Левандовскі хоче новий виклик у кар’єрі.

Польський нападник "Баварії" Роберт Левандовскі хоче покинути команду до закінчення контракту. Про це повідомляє skysports.

За інформацією джерела, поляк щасливий в Мюнхені, проте хоче пограти на високому рівні в іншому топ-клубі. "Баварія" не збирається відпускати 32-річного нападника, незважаючи на бажання гравця. Роберт, в свою чергу, поважає контракт з клубом, який діє до 30 червня 2023 року, проте все ж сподівається на трансфер. До слова, якщо такий перехід і відбудеться, то він обійдеться потенційному покупцеві як мінімум в 117 млн євро.

Відзначимо, в минулому сезоні Левандовскі забив 48 голів в 40 матчах на клубному рівні і був головним претендентом на "Золотий м’яч", вручення якого не відбулося через пандемію коронавірусу. У поточній кампанії поляк в двох матчах вже забив три голи. Також на рахунку Роберта в сезоні 2021/22 вже є один трофей — Суперкубок Німеччини.

"Телеграф" нагадує, що Левандовскі оформив дубль у ворота дортмундської "Боруссії" в матчі за Суперкубок Німеччини-2021. У нас на сайті доступний повний відеоогляд цієї зустрічі.