"Знову ці негідники воркують": дружина російського мільярдера образила суддів на чемпіонаті світу

Читати російською
Автор

На ЧС із художньої гімнастики стався скандал за участю російської сторони.

Президент Всеросійської федерації художньої гімнастики, головний тренер збірної РФ Ірина Вінер-Усманова оскандалилася під час підбиття підсумків змагань у вправах з булавами на чемпіонаті світу в японському Кітакюсю.

Про це повідомляє Чемпіонат.

Під час бесіди зі своєю підопічною Діною Аверіною Ірина залишилася незадоволеною тим, що судді довго виставляли оцінки. У результаті тренер російської команди назвала суддів "негідниками".

"Дивися, що коїться. Знову вони там сидять і воркують, так? Знову ці негідники воркують", — звернулася Вінер-Усманова до Аверіної під час підрахунку оцінок.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика:

Додамо, що в результаті Діна Аверіна виграла змагання, друге місце дісталося її сестрі Аріні, а "бронзу" виграла Анастасія Салос із Білорусі.

Ірина Вінер-Усманова є дружиною російського мільярдера Алішера Усманова. У минулому тренер "прославилася" дивною розмовою із чемпіонкою світу Маргаритою Мамун.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика:

На Олімпійських іграх у Токіо судді також довго радилися і віддали перемогу в особистому багатоборстві не Аверіним, а ізраїльтянці Ліной Ашрам. У РФ досі вважають це рішення несправедливим і звинувачують суддів у беззаконні, хоча комісія Міжнародної федерації гімнастики виключила суддівські помилки.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що російська гімнастка звинуватила РосЗМІ у брехні.