Донецький журналіст порівняв збірні Росії та України з футболу

Читать на русском
Автор
2025
В’ячеслав Шарафутдінов продовжує слідкувати за футболом та на пенсії
В’ячеслав Шарафутдінов продовжує слідкувати за футболом та на пенсії

Порівняння, яке може не сподобатися українським уболівальникам

Відомий у минулому донецький коментатор В’ячеслав Шарафутдінов в інтерв’ю FanDay висловив свою думку щодо рівня збірних України та Росії з футболу.

"Хто зараз сильніший? Думаю, що на одному рівні. Просто збірної Росії зараз поперло — ігри немає, а очки набирають. Але дивитися без сліз на це не можна. Ще можуть зіграти внічию з Хорватією і посісти в групі перше місце.

У кого більше шансів потрапити на чемпіонат світу? На цьому етапі шансів вийти більше у Росії, але ловити там нічого, ні тим, ні іншим. В Україні зараз немає добрих захисників. Візьмемо того ж Караваєва. Ну хіба можна так грати, як із Казахстаном? ( захисник двічі помилився в обороні, через що збірна України втратила перемогу - прим. "Телеграфа" ).

Все у захваті від Яремчука, але він уже сім матчів не забиває. Нехай він не гратиме, він дерев’яний», — вважає Шарафутдінов.

Збірній України залишилося зіграти один матч відбору на ЧС-2022 проти Боснії та Герцоговини. У разі перемоги українці автоматично потраплять до плей-офф відбору.

Як раніше повідомляв "Телеграф", стало відомо, як зараз ситуація в Донецьку зі стадіоном "Донбас-Арена". Також Шарафутдінов згадав про своє знайомство із президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.