Володимир Зеленський виступав на дні народження дружини футболіста збірної України (відео)

Читать на русском
Автор
1671
До президентства Зеленський часто виступав на корпоративах Новина оновлена 13 листопада 2021, 14:14
До президентства Зеленський часто виступав на корпоративах

Коли точно це було, невідомо

Півзахисник київського "Динамо" та збірної України Денис Гармаш у розмові з журналістом Ігорем Бурбасом на його ютуб-каналі розповів, як одного разу на дні народження його дружини Сніжани виступав нинішній президент України Володимир Зеленський.

"Раніше ми часто бували на концертах "Вечірнього кварталу". Так, можна сказати, що їхній гумор мені подобався. Але потім пішов Володимир Зеленський — і все. Чи виступав він на дні народження Інни? Ось це ви згадали, звісно. Так, була справа.

Скільки заплатили? Нормально, але він там не так і довго виступав. До 12 посиділи — і все, тому що у нас режим був. Навіть Ігор Суркіс здивувався, що ми так рано закінчили. Зеленський жартував на тему сім’ї та футболу, посиділи. Чи підтримую зараз зв’язок із Зеленським? Ні, звичайно", — сказав Гармаш.

До того, як стати президентом України Володимир Зеленський упродовж тривалого часу був керівником гумористичного проекту "Вечірній квартал".

Хочеш дізнатися більше про український спорт? Підписуйся на наш телеграм канал, там все оперативно і по суті.

Як раніше повідомляв "Телеграф", партнер Гармаша пожартував з ролі гравця в київському "Динамо" і порівняв його з провідними форвардами клубу. Нинішнього сезону Гармаш другий бомбардир команди у сезоні УПЛ.