Відомий український футболіст знепритомнів після зіткнення з воротарем (відео)

Читать на русском
Автор
506
Мар’ян Швед
Мар’ян Швед. Фото gva.be

Жахлива травма українського півзахисника.

Правий вінгер бельгійського "Мехелена" та збірної України Мар’ян Швед потрапив до лікарні після зіткнення з воротарем у кубковій грі.

Про це повідомляє gva.be.

Під час домашнього матчу 1/4 фіналу Кубка Бельгії з "Ейпеном" за рахунку 1:1 Швед на повному ходу врізався у воротаря суперників. Внаслідок удару українець знепритомнів.

"Коли наші гравці підійшли до нього, Швед був непритомний. Він лежав на спині, але не рухався. Потім його перевернули на бік, і Мар’ян прокашлявся. Після гри він прийшов до тями", — розповів після поєдинку головний тренер "Мехелена" Воутер Вранкен.

Додамо, що після вимушеної заміни Мар’яна на 71-й хвилині "Мехелен" пропустив двічі, поступившись гостям із рахунком 1:3. Таким чином, клуб українця вилетів із турніру.

Мар’яна доправили до лікарні для поглибленого обстеження. Виявилося, що 24-річний вінгер отримав струс мозку та кровотечу у легені. Також внаслідок сильного удару в українця пошкоджено вухо. За футболістом найближчим часом слідкуватимуть лікарі.

У сезоні 2021/22 Мар’ян зіграв 18 матчів на клубному рівні, відзначившись двома голами та одним асистом. "Мехелен" йде на 8-му місці у турнірній таблиці найвищого дивізіону чемпіонату Бельгії.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що українець Андрій Ярмоленко влучив у поперечину у матчі 1/4 фіналу Кубка англійської ліги.