"Прокляті с**і діти": Ф’юрі через Усика обрушився на Джошуа та його промоутера (відео)

Читать на русском
Автор
1534
Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа
Тайсон Ф’юрі та Ентоні Джошуа. Фото instagram.com/usykaa, screenshot

"Циганський король" розлютився.

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі британець Тайсон Ф’юрі записав гнівне повідомлення для своїх співвітчизників Ентоні Джошуа та його промоутера Едді Гірна, які відмовилися взяти величезні відступні. Тепер супербій між володарем титулів WBO, WBA та IBF Олександром Усиком та Тайсоном за звання абсолютного чемпіона світу під загрозою зриву.

Відповідне відео "Циганський король" записав на своїй сторінці в Instagram.

Ф’юрі повідомив, що в ході переговорного процесу AJ та його промоутер Гірн відмовилися від 90 млн доларів відступних. Таким чином, переговори по поєдинку Усик — Ф’юрі не досягли бажаного результату — Джошуа поки що не відійшов убік. Тайсон при цьому назвав своїх співвітчизників найгіршими бізнесменами в історії.

"Я змушений записувати це відео. Едді Хірн та Ентоні Джошуа – найгірші бізнесмени в історії. Сьогодні вони втратили 90 мільйонів доларів. Прокляті с**і діти. Божевільні", — заявив Ф’юрі.

Увага, на відео є ненормативна лексика.

Восени 2021 року бою Усик сенсаційно переміг Джошуа:

Раніше повідомлялося, що Ентоні погодився на 15 млн фунтів стерлінгів відступних, проте пізніше сам боксер спростував цю інформацію. Додамо, що якщо не вдасться організувати поєдинок між Усиком і Ф’юрі, то Олександр дасть реванш Джошуа, а Тайсон, схоже, побореться з Ділліаном Уайтом.