Ювентус хоче позбутися від Роналду, гравця пропонували навіть Барселоні

Автор

Відомий журналіст Гільем Балага в своєму подкасті прокоментував ситуацію з потенційним трансфером португальця Кріштіану Роналду з Ювентуса.

За словами Балага, чутки про перехід Роналду в ПСЖ є правдою, так як боси туринського клубу дали вказівку агенту футболіста Жорже Мендеш шукати варіанти для Крірі. Чемпіони Італії хочуть продати гравця, щоб позбутися від величезної зарплатної відомості, яка знаходиться на рівні € 23 млн (таку зарплату отримував Кріштіану в Реалі, - прим. Ред.).

Крім того, були чутки про зворотне переході форварда в Реал, а також трансфер в одну з команд МЛС. Гільем також озвучив фантастичний варіант, при якому Роналду міг відправитися в Барселону, де грає його головний суперник аргентинець Ліонель Мессі. Однак будь-який з переходів CR7 малоймовірний, тому що футбольні клуби не хочуть витрачати величезні гроші в умовах кризи після тривалої пандемії коронавірусу.

У сезоні 2019/20 Роналду зіграв за бьянконері в 46 іграх, забивши 37 голів і віддавши 7 гольових передач.

Роналду забив в Лізі чемпіонів 130 голів

Раніше Ювентус провів свій останній матч в Лізі чемпіонів 2019/20, несподівано вилетівши в 1/8 фіналу від Ліона. Роналду в тій грі став автором дубля і УЄФА включив гравця в символічну збірну тижня ЛЧ.