Довгоочікувана ММО "New World" вийшла і відразу влетіла в топ "Стіма": причини такого інтересу до гри (відео)

Читать на русском
Автор
New World
New World. Фото twitter.com/RuGaStreams

Чи зможе новинка від Amazon затьмарити WoW поки не відомо.

Компанія Amazon Games випустила довгоочікувану багатьма гравцями MMORPG New World, яка тут же зайняла передові позиції по онлайну в сервісі Steam.

Анонс гри відбувся ще у 2016 році, а в реліз довгобуд пішов лише 28 вересня 2021 року.

Відразу після запуску гравці зіткнулися з величезними чергами та періодичними вильотами. Втім, згідно з даними на офіційному сайті всі сервера працюють і не переповнені.

Після релізу гри піковий онлайн перевалив за позначку в 400 тисяч гравців, що свідчить про те, що гру принаймні чекали. Такі результати дозволили грі обійти навіть Dota 2, проте абсолютного лідера CS: GO змістити поки не вдалося.

Кількість гравців, що грають в New World
Кількість гравців, що грають в New World

Хайп можна пояснити тим, що New World є одним з рідкісних сучасних представників MMORPG, вироблених в країнах Заходу, в той час, як більшість нинішніх аналогів зроблені в Південній Кореї й в першу чергу заточені під переваги місцевої аудиторії.

Варто відзначити, що реліз поки відбувся тільки для Європи, але незабаром справа дійде і до інших регіонів.

Дія гри розгортається в сеттинзі, що нагадує XVII століття, однак з низкою нюансів. Гравцям пропонують відчути себе в ролі конкістадора, який підкорює необжитий острів і кинути виклик місцевої живності та різним фантастичним істотам.

Як повідомлялося раніше, 5 жовтня відбудеться реліз Windows 11. Про те, як оновити його безкоштовно можна прочитати у нас на сайті.