Повільно вбиваєте свій гаджет: дві поширені помилки, через які телефон розряджається швидше

Читать на русском
Автор
24859
Варто уникати зарядки телефону до 100%
Варто уникати зарядки телефону до 100%. Фото pinterest.com

Цих помилок слід уникати під час щоденного використання телефону.

Важливо правильно заряджати мобільний телефон, щоб він міг працювати максимально ефективно. Однак є багато елементів, які заважають його правильному функціонуванню і можуть пошкодити акумулятор гаджета. І найчастіше виною поломок телефону є його власник, який не знає, як правильно заряджати свій смартфон і що не можна під час зарядки робити.

Щоб захистити батарею та продовжити термін її служби, необхідно дотримуватися кількох правил, пише портал santeplus. Зокрема є дві найпоширеніші звички, які необхідно припинити робити, оскільки вони дуже шкідливі для батареї.

Які дві поширені помилки розряджають телефон швидше

  • Використовуйте телефон, поки він заряджається — продовжуючи користуватися смартфоном, коли він заряджається, ви уповільнюєте швидкість його заряджання, а також збільшуєте ризик його перегріву.
  • Залишаєте телефон заряджатися на ніч – така звичка може призвести до перевантаження вашого гаджета, а це може не тільки пошкодити акумулятор, але й суттєво вплинути на його термін служби. В ідеалі використовувати денний час для зарядки телефону, намагаючись не перевищувати позначку в 80%.

Раніше "Телеграф" писав, чи можна залишати увімкненим мобільний інтернет на смартфоні. Також ми розповідали, що робити, якщо зарядка для телефону, підключена до розетки, їсть.

Також "Телеграф" розповідав, через що мобільний телефон може почати повільніше заряджатися. Експерти виділили найчастіші причини.