Проста звичка продовжить життя телефону: усі користувачі забувають це робити

Читать на русском
Автор
15602
Чи потрібно вимикати гаджет іноді?
Чи потрібно вимикати гаджет іноді?. Фото pexels.com

Якщо ваш смартфон цілодобово не вимикається, то не дивуйтеся потім збоям

Користувачі мобільних телефонів часто роблять помилки, які можуть призвести до несправності й завдають шкоди акумулятору пристрою. Батарея смартфона не подякує і за те, що цілодобово залишається в роботі.

Багато хто з нас забуває, але мобільний телефон потрібно іноді вимикати. Це важливе правило продовжить життя вашому гаджету, пише Makeuseof.

Твердження про те, що немає необхідності вимикати мобільний пристрій, хибне. А думка, щоб нібито відключення пристрою може призвести до пошкодження акумулятора, лише міф.

Ви можете вимкнути пристрій у будь-який час, коли ви не завантажуєте або не встановлюєте системні оновлення. Насправді вам слід час від часу давати смартфону перепочинок, відключивши його.

Показовим у цьому питанні є одне зрозуміле порівняння гаджета з авто. Так, iPhone, наприклад, все одно що автомобіль, який ніколи не вимикається і постійно стоїть на холостому ходу. І хоча машина не рухається, вона продовжує працювати.

Немає жодних жорстких рекомендацій щодо того, треба чи ні вимикати телефон. Але більшість експертів схиляються до того, що ви повинні відключати смартфон хоча б зрідка, тому що внутрішні компоненти мають обмежений термін служби.

Раніше "Телеграф" розповідав, що не можна робити під час заряджання мобільного телефону. Деякі помилки можуть пошкодити пристрій.