Розетка або порт: що підключати першим, щоб телефон заряджався правильно

Читать на русском
Автор
61689
Заряджайте телефон правильно
Заряджайте телефон правильно. Фото freepik.com

Під час заряджання мобільного телефону важливий кожен крок

Існує кілька простих правил заряджання мобільного телефону, і мова не тільки про рекомендований експертами відсоток заряду. Важливо також правильно підключати гаджет до мережі.

Що включати першим: зарядний пристрій у розетку або кабель заряджання в порт смартфона? Відповідь на це питання дає ресурс Gizchina.

Якщо потрібно продовжити автономний час роботи телефону, зверніть увагу на спосіб підключення зарядного пристрою до телефону, а потім до джерела живлення. Є два варіанти. Перший: ви спочатку підключаєте вилку до джерела живлення, а потім використовуєте кабель для підключення до мобільного телефону. Другий: спочатку підключити зарядний кабель до смартфону, а вже потім підключити вилку до розетки.

Правильний шлях – перший. Перш ніж вставляти кабель у телефон, спочатку підключіть зарядний пристрій до джерела живлення. Таке правило пов’язане з перепадами напруги, які відбуваються під час запуску зарядки.

До слова, правильно треба й відключати телефон. Спочатку витягніть кабель з порту гаджета, а потім від’єднайте зарядний блок від мережі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прискорити роботу телефону за допомогою однієї щотижневої звички. А ще ми писали, які помилки під час заряджання смартфона шкодять батареї.