Всевидяча "Фурія": як український БПЛА кошмарить окупантів на фронті (відео)

Читать на русском
Автор
5920
Безпілотник "Фурія" успішно працює на фронті
Безпілотник "Фурія" успішно працює на фронті. Фото Колаж "Телеграфу"

Дрон злітає за допомогою катапульти і може перебувати близько трьох годин у польоті

Збройні сили України під час свого контрнаступу використовують для боротьби з окупантами вітчизняні дрони "Фурія". Вони успішно вражають ворожі цілі та буквально кошмарять загарбників на фронті.

Цей безпілотний літальний апарат використовують для ведення розвідки, коригування та роботи у ворожих тилах. Відповідне відео було опубліковано у Telegram-каналі Сил оборони півдня України.

"Поява "Фурії" на полі бою додасть окупантам клопоту, а нашим воїнам полегшить роботу для подальшого планування контрнаступу", - йдеться у повідомленні.

Однією з особливостей цього дрону є тривалий час польоту та великий радіус дії. Це дає можливість військовим виконувати бойові завдання на тактичній глибині 50 км.

"Фурія" злітає за допомогою катапульти та може перебувати близько трьох годин у польоті. Крейсерська швидкість безпілотника – 65 км/год, маршрут можна заважати вже у польоті. БПЛА приземляється за допомогою парашута або по-літньому.

Дрон "Фурія". Фото — Оперативне командування "Схід"

Технічні характеристики

  • максимальна швидкість — 130 км/год.
  • час польоту – до 3 годин;
  • дальність польоту – до 200 км;
  • злітна маса — 5,5 кг;
  • робочий радіус – понад 50 км;
  • електроживлення — два Li-ion акумулятори 42 000 мАг;
Дрон "Фурія". Фото — Оперативне командування "Схід"

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що український безпілотний літальний апарат Perun. Йому вдалося вже вразити понад сотню ворожих цілей.