Ви робите це неправильно: які помилки під час зарядки "вбивають" ваш смартфон

Читать на русском
Автор
1778
Ви точно робили такі помилки
Ви точно робили такі помилки. Фото Unsplash.com

Які помилки роблять користувачі, заряджаючи свої пристрої

Смартфони стали частиною нашого повсякденного життя, без них вже неможливо уявити свій день. Ця штука дозволяє завжди залишатися на зв’язку, читати новини та серфити у соцмережах. Однак, як і будь-який електронний пристрій, смартфон потребує заряджання. І як виявилося, ми не завжди знаємо, як правильно зарядити телефон.

Як виявилося, є ціла низка помилок, яких користувачі припускаються при зарядці своїх телефонів, пише meta.ua. Давайте дізнаємося, що не потрібно робити, коли девайс потребує зарядки.

Помилки при зарядці смартфона, які роблять користувачі

  • Не варто ставити телефон на зарядку, як тільки прийшли з вулиці. Особливо у холодний сезон. Дайте пристрою час дійти до кімнатної температури.
  • Не можна допускати перегріву смартфона або заряджати його прямо на сонці. Пряме сонячне проміння дуже шкідливе для пристрою під час заряджання.
  • Відмовтеся від використання "не рідної" зарядки або кабелю зі збільшеною кількістю амперів, це тільки зашкодить телефону.
  • Також не можна повністю розряджати телефон, а потім одразу заряджати його на 100%, залишайте невеликі зазори у відсотках зарядки та розрядки.

Раніше "Телеграф" розповідав, на що потрібно звернути увагу при купівлі повербанку. Є чотири важливі нюанси, які слід враховувати.