Усього кілька комбінацій: прості способи прискорити роботу швидких команд на iPhone

Читать на русском
Автор
527
Прості лайфхаки для iPhone
Прості лайфхаки для iPhone. Фото Freepik

Це дозволить оперативніше запускати деякі швидкі програми на iPhone

Ефективність роботи вашого iPhone може підвищити запуск так званих "швидких команд". Виявилося, що скоротити витрачений час на ті самі дії можна за допомогою кількох простих комбінацій.

Швидкі команди на iPhone дозволяють користувачам цих гаджетів не гаяти часу на повторення деяких дій у пристрої, пише apostrophe.ua. Крім того, вони прискорюють пошук без постійного переходу до головного меню.

Siri

Щоб швидко активізувати голосового помічника, затисніть кнопку "Home" або скажіть "Привіт, Сірі", а потім промовте свій голосовий запит.

Control Center

Для відкриття функції Control Center, достатньо одним рухом прокрутити вниз з правої верхньої точки екрана.

Клавіатура

Якщо ви часто використовуєте якусь програму, шлях до неї можна скоротити за допомогою клавіатури. Зайдіть в налаштування: "Settings" -> "General" -> "Keyboard" -> "Text Replacement", торкніться "+" і додайте скорочений шлях для нової команди.

Віджети

Дуже проста та корисна функція віджетів, якою мало хто користується. А ось і дарма. Для запуску тієї чи іншої програми можна використовувати віджети, які встановлюються на головному екрані смартфона.

Програми

На iPhone можна встановити програму, яка допоможе швидко керувати всіма своїми програмами і запускати їх з меню Share Sheet або віджетів. Найпопулярніші програми-розкладки — Launch Center Pro, Workflow і Shortcuts.

Раніше "Телеграф" розповідав, як заощадити заряд на iPhone. Проста хитрість, про яку мало хто з користувачів знає та пам’ятає.