Коли вийде новий смартфон від Meizu: є точна дата

Автор
Коли вийде новий смартфон від Meizu: є точна дата

З’явилась дата анонсу нового смартфона від Meizu

Схоже, ситуація у китайського виробника Meizu покращились. Адже на 23 жовтня у Китаї запланована презентація, під час якої мають представити ігровий смартфон 16T.

Як пише gsmarena.com, компанія офіційно підтвердила дату анонсу та показала постер події.

Що відомо про новинку? Meizu не розкриває ніяких характеристик 16T. Наразі відомо, новинка працюватиме на топовому процесорі Snapdragon 855 з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ накопичувача.

За чутками, смартфон буде оснащений 6,5-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +. Ємність батареї може скласти 4400 мАг.

Які проблеми були у Meizu? У 2017 році у компанію повернувся засновник Хуана Чжана. Він провів масштабну реструктуризацію, розділивши компанію на три окремих бренди (Meizu, Blue Charm і Flyme). Це призвело до серйозних фінансових проблем. З’являлись чутки, що компанія може бути оголошена банкрутом.

Ще одна проблема, що головний дохід Meizu – виробництво смартфонів, а їхній продаж почав падати. З початку 2019 року штат виробника скоротився на третину. В рамках скорочення компанія закрила практично всі роздрібні магазини.