Мою країну та народ бомбять: Міла Йовович опублікувала емоційне повідомлення на підтримку України

Читать на русском
Автор
3273
Актриса підтримала свою Батьківщину Новина оновлена 26 лютого 2022, 23:22
Актриса підтримала свою Батьківщину. Фото teleprogramma.pro

Знаменитості виступають проти війни

Всесвітньо відомі знаменитості, такі як Мадонна, вже підтримали Україну та різко висловилися проти агресії Володимира Путіна та Росії.

Анджеліна Джолі у своєму Інстаграмі написала, що вона молиться за людей в Україні. Вона також зазначила, що разом із колегами з агентства ООН у справах біженців хочуть забезпечити захист основних прав людини у біженців та тих, хто був змушений залишити свої будинки в нашій країні.

Американська модель Кайлі Дженнер також висловилася за підтримку України. Вона запостила у сторис фразу на чорному тлі про те, що молиться за Україну і Бог захистить нашу країну.

Пост Кайлі Дженнер
Пост Кайлі Дженнер

Голлівудська зірка Міла Йовович, яка народилася в Києві, опублікувала емоційний пост, присвячений вторгненню Росії в Україну. Вона також опублікувала посилання у профілі на організації, які можуть допомогти мешканцям України. Вона розповіла, що події розбили їй серце та приголомшили.

Пост Йовович про войну в Украине
Я з розбитим серцем і вражена, намагаючись опанувати події цього тижня в моїй рідній Україні. Мою країну і народ бомблять. Друзі та родина ховаються. Моя кров і моє коріння походять і з Росії, і з України. Я розриваюсь на дві частини, дивлячись, як жах розгортається, країна руйнується, сім’ї переселяються, усе їхнє життя лежить у обгорілих уламках навколо них. Я пам’ятаю війну на батьківщині мого батька в колишній Югославії та історії, які моя родина розповідає про травми та терор, які вони пережили. Війна. Завжди війна. Лідери, які не можуть принести мир. Безкінечний гігант імперіалізму. І завжди народ платить кров'ю і сльозами.

Як раніше писав "Телеграф", улюблений співак Володимира Путіна підтримав світ — чому з цим не все так просто.