"Іди на х*й! Слава Україні": звернення Ющенка до росіян порадувало українців

Читать на русском
Автор
6628
Ющенко звернувся до Путіна та росіян
Ющенко звернувся до Путіна та росіян. Фото https://www.facebook.com/president.ukraine

Чимало українців підтримали експрезидента України.

Третій президент України Віктор Ющенко досить емоційно звернувся до диктатора Володимира Путіна і російської армії, яка вже сьомий день штурмує українські міста. Політик не вірить, що його послання буде зрозуміле адресату, проте сподівається на решту росіян.

Своє звернення Ющенко опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Експрезидент зазначив, що наша країна зараз перебуває у вогні, від чого гинуть діти, жінки та чоловіки. А гинуть вони від ворогів усіх українців — московської хунти, російського фашистського режиму, т.зв. "російського світу", який прийшов 7 днів тому із війною на мирну Україну.

"Вам цього Україна ніколи не вибачить! Принаймні в сьогоднішніх поколіннях. Ви — прокляті! Ви не "освободітелі" — ви чума, ви кати, які приносять муки на святу Українську землю, ви поставляєте смерть моїй любій українській Нації і Державі. Вас ніхто не кличе і ніхто не хоче бачити вас в жодній Українській хаті, в жодному українському селі та містечку. Вас сьогодні може з радістю прийняти тільки сира українська Земля. І вона, доречі, це успішно робить вже сьомий день!" — йдеться у зверненні Віктора Андрійовича.

Також Ющенко звернувся і до росіян, закликаючи їх припинити підтримувати злочинний режим і навчиться спочатку думати, а потім говорити. Крім цього експрезидент зазначив, що потрібно вміти відповідати за свої слова, дії та вчинки.

"Адресату бажаю покінчити зі своїм маніакальним божевіллям в спосіб, який йому найдоступніший! Іди на х*й! Слава Україні" — Закінчив своє звернення Ющенка.

Підписники політика привітно прийняли звернення експрезидента, залишаючи йому в коментарях подяку за участь та небайдужість до долі українців та України.

Комментарии на пост Ющенка
Комментарии на пост Ющенка
Комментарии на пост Ющенка

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, як президент України Володимир Зеленський відреагував на дії російських окупантів щодо обстрілу житлових масивів у різних містах країни. За його словами, така поведінка неприпустима і нелюдська.