Знищуйте провізію, а не танки: у Міноборони розповіли, як допомогти військовим вигнати окупантів

Читать на русском
Автор
5865
У колонах техніки окупантів треба нищити машини тилової підтримки
У колонах техніки окупантів треба нищити машини тилової підтримки. Фото ria.ru

Без харчів вороги здадуться у полон самі.

Україна вже сьомий день поспіль протистоїть російському загарбнику та відбиває його зухвалі атаки. У Міністерстві оборони кажуть, що настав час тотального опору окупантам з боку громадян.

Як написав на власній сторінці у Facebook міністр оборони України Олексій Резніков, тепер ціллю №1 для кожного українця має стати знищення тилових колон російських окупантів.

За словами міністра, така тактика дуже допоможе Збройним Силам України у боротьбі з загарбниками.

Що треба робити? Якщо через ваше місто проїжджає колона техніки окупантів, то у ній треба нищити не танки, а тилову підтримку. Ці машини, зазвичай, йдуть за колонами з бронетехнікою й у них загарбники перевозять паливо, боєкомплекти, їжу, інженерну та ремонтну підтримку. Знищувати треба саме ці машини.

Допомога ЗСУ - Резніков закликав знищувати тилові колони з паливом та їжею росіян

"Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним. Мисливці. Єгері. Лісники. Ви знаєте кожну стежку і кожен ярок у вашому краю. Це ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок без запрошення по українській землі може стати для нього останнім. Треба, щоб в окупанта була тільки одна мотивація – якнайшвидше втекти з нашої країни", — пояснив міністр оборони.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як відрізнити техніку ворога від української.