Окупанти обстріляли мирних жителів на мітингу у Херсоні: є поранені (відео)

Читать на русском
Автор
1518
Рашисти розігнали мирний мітинг обстрілами
Рашисти розігнали мирний мітинг обстрілами

Мирні жителі – це теж військові стратегічні об’єкти?

Жителі Херсона вийшли на патріотичну акцію протесту проти російської окупації. Їх не лякають обстріли та побиття, херсонці мужньо і самовіддано проганяють загарбників зі свого міста. На мітингу у понеділок, 21 березня, окупанти знову застосували свою "стандартну тактику" розгону протестів.

Російські військові відкрили вогонь по городянах під час протесту, і навіть пустили в хід світло-шумові гранати та сльозогінний газ. Відео з протестів можна знайти у багатьох українських телеграм-каналах.

Найсвіжіші та актуальні новини про війну читайте на нашому каналі Телеграм

На відео видно, як тисячі місцевих вийшли на площу перед Херсонською ОДА та скандують "Додому" на адресу російських окупантів. У відповідь загарбники почали стріляти. Місцеві жителі повідомляють, що є поранені.

Митинг в Херсоне

Нагадаємо, що раніше на акцію протесту проти росії вийшли жителі Бердянська. Городяни вийшли на міську площу та висловлювали свою позицію проти окупації.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що під час протестів проти російської окупації в Херсоні 13 березня рашисти відкрили стрілянину. Також повідомляється, що коли місцеві жителі дізналися про зйомку чергового пропагандистського кіно для російського ТБ, всі вирішили пройти туди ходою і додати жовто-блакитних фарб у картинку.