Російський фрегат горить біля острова Зміїний - ЗМІ

Читать на русском
Автор
29810
російський корабель-вбивця "Адмірал Макаров"
російський корабель-вбивця "Адмірал Макаров". Фото https://dumskaya.net/news

Ще один російський корабель відправився за правильним курсом

У водах Чорного моря, неподалік острова Зміїного горить російський фрегат. Згідно з попередніми відомостями на борту стався вибух, в результаті чого судно загорілося.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Про це у п'ятницю, 6 травня, повідомило одеське видання "Думская".

Так, згідно з наявною інформацією, у районі Чорного моря, де перебував російський корабель, зараз літає авіація країни-агресора. Окрім того, з тимчасового окупованого Криму, вочевидь для допомоги потерпілим в результаті вибуху морякам, вийшли кілька рятувальних суден.

Наразі достеменної інформації щодо причини вибуху на судні немає. Також невідомо, яка кількість росіян, що перебували на борту в момент вибуху, вціліли.

Варто також відзначити, що інформація щодо вибуху та пожежі на кораблі "Адмирал Макаров" з'явилася в соцмережах ще увечері 5 травня, проте лише сьогодні вона була підтверджена.

Крім того, слід зазначити, що у сьогоднішньому зведенні Генерального штабу ЗС України про втрати окупантів відзначено плюс один підбитий "російський військовий корабель", про який офіційно ще не повідомлялося.

Генштаб - втрати окупантів
Зведення від Генштабу

Пізніше нардеп Олексій Гончаренко підтвердив інформацію про "Адмірал Макаров".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у водах Чорного моря був пошкоджений флагман чорноморського флоту росії корабель "Москва". У крейсер влучили дві ракети "Нептун", після чого той загорівся та пішов на дно.