Макрон пропонував Зеленському піти на поступки путіну: гучна заява президента України

Читать на русском
Автор
24753
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото 5 канал

Український гарант переконаний, що пропозиції французького лідера були некоректними

Президент Франції Емманюель Макрон закликав українського лідера Зеленського піти поступки росії, аби допомогти кривавому лідеру путіну "зберегти його обличчя".

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Про це глава держави Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю італійському телеканалу "Rai 1".

"Макрон хотів знайти результати у посередництві між нами. Він не знайшов. І не з нашого боку. Він не знайшов з боку РФ. А мені пропонував деякі речі, пов'язані з поступками щодо нашого суверенітету для того, щоб зберегти обличчя Путіна. Мені здається, це не дуже коректно. Ми не готові зберігати щось комусь і втрачати за це свої території. Це не дуже справедливо. Це втрачений час", — сказав він.

Інтерв'ю Володимира Зеленського

Раніше "Телеграф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський розповів, чого Україна хоче від переговорів з російською федерацією, наголосивши, що мови про обговорення територіальної цілісності української держави навіть і бути не може.

Також нагадаємо, що український гарант прокоментував ситуацію навколо багатостраждальної "Азовсталі" у Маріуполі та повідомив, які країни допомагають у визволенні цивільних та захисників міста з бомбосховищ меткомбінату.