"Поранену малечу треба рятувати!": Чернігівській дитячій лікарні потрібні Vac апарати та розхідні матеріали

Читать на русском
Автор
1072
У Чернігівську дитячу лікарню потрібні Vac апарати Новина оновлена 11 червня 2022, 05:04
У Чернігівську дитячу лікарню потрібні Vac апарати

У Чернігівській обласній дитячій лікарні рятують поранених від російських куль та снарядів малюків

Обладнання, закуплене волонтерами для Запорізької обласної дитячої лікарні за виручені від розіграшу футболки з автографом голкіпера київського "Динамо" Георгія Бущана, вже майже як тиждень допомагає медикам рятувати життя юних українців, проте розв’язана росією проти нашої країни війна триває і тепер інша медустанова потребує спеціалізоване обладнання для порятунку та лікування поранених росіянами дітей — Чернігівська обласна дитяча лікарня.

Про це пише у п’ятницю, 10 червня, на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук волонтер Таня Сохар.

Вона зазначила, що підтримка дуже необхідна Чернігівській обласній дитячій лікарні, оскільки область досі перебуває під обстрілами і туди привозять поранених малюків, яких треба рятувати.

Таня зазначила, що вже є офіційний запит від лікарні на апарати VAC терапії та витратні матеріали до них.

Запит на обладнання

"Пояснюю: Vac апарат — це система, яка встановлюється на рани і за допомогою вакууму, загоює їх.. В основі методу лежить застосування слабкого від'ємного тиску, у середовищі якого розташовується рана. На сьогодні це — золотий стандарт лікування вогнепальних поранень, а також поранень від уламкІв снарядів, гнійних ран. Ця терапія використовується, коли рану неможливо закрити хірургічним шляхом. Також він допомагає зменшити тривалість і вартість лікування", — пояснила волонтер.

Vac апарат

Волонтер розповіла, що пів року тому саме такий апарат врятував їй життя та затягнув глибоку післяопераційну рану, "отже, можна сказати, що перевірено на собі".

У зв’язку з цим Таня Сохар закликала небайдужих "ще раз створити чудо", виконати запит лікарні та допомогти малюкам одужати швидше.

Реквізити:

Сохар Тетяна Олександрівна

Приват:

4731 2191 1435 7381

Paypal: [email protected]

Голубкова Ганна

Монобанк:

4441114458414180

Нагадаємо, що спільний проєкт видань OBOZREVATEL та "Телеграф" та активістки Тані Сохар оголосив збір коштів на придбання необхідної апаратури для клінік, які лікують дітей, які постраждали від розв’язаної росією війни в Україні.