Окупанти у Запорізькій області викрали вчительку та підприємця: дочка просить про допомогу

Читать на русском
Автор
680
Олег та Ніна Кобченко
Олег та Ніна Кобченко

У Запорізькій області окупанти продовжують творити безчинства

У селі Велика Білозерка, що знаходиться на тимчасово непідконтрольній території Запорізької області, невідомі у ніч на 20 червня увірвалися до будинку та викрали чоловіка та жінку.

Про це повідомила їхня дочка у своєму профілі в Інстаграм. Вона повідомила, що невідомі спочатку побили її батька, а потім почали щось шукати у будинку та гаражі. Після цього її батьків вивезли у невідомому напрямку.

"Мої батьки – вчителька української мови Кобченко Ніна Анатоліївна, підприємець Кобченко Олег Володимирович. За даною інформацією, батьків незаконно утримують в окупованому місті Енергодарі і нікого не підпускають до них", — повідомила вона.

Дівчина закликала максимально допомогти із розповсюдженням цієї інформації, щоб допомогти повернути рідних додому.

Як повідомлялося раніше, на окупованих територіях росіяни часто викрадають небажаних їм людей. Ті, кому вдалося виїхати, розповідають про те, що "гості" можуть нагрянути додому за необережні висловлювання у месенджерах чи людному місці. При цьому ситуація ускладнюється і тим, що в багатьох місцях просто відсутній український зв’язок, а тому мешканцям доводиться купувати російські СІМ-карти, щоб мати хоч якусь можливість зв’язатися із зовнішнім світом.