Перевзулась? Wizz Air після скандалу змінила своє рішення щодо відновлення рейсів до росії

Читать на русском
Автор
Лоукостер планував задовольнити попит на перельоти до москви, проте це рішення не підтримали
Лоукостер планував задовольнити попит на перельоти до москви, проте це рішення не підтримали

Рішення авіакомпанії, вочевидь, пов'язане потоком критики на її адресу

Угорський лоукостер Wizz Air, який нещодавно потрапив у скандал через своє рішення щодо відновлення польотів до москви, різко передумав. Після масової критики з боку користувачів та заклики до бойкоту, компанія не відправлятиме літаки рейсом "москава — Абу-Дабі".

Як повідомляє видання Reuters, у заяві щодо відстрочки поновлення рейсів на невизначений термін Wizz Air не аргументує своє рішення потоком критики у соцмережах. Натомість у поясненні зазначається, що не планує здійснювати рейси у росію нібито через "обмеження в ланцюжку постачання галузі".

Крім того, європейська компанія заявила, що керівником скасованого рейсу тепер виступатиме одне з підприємств, розташованих в Абу-Дабі. У реєстраційному листі воно вказане як перевізник в Об’єднаних Арабських Еміратах, який працює у рамках правил, що діють у країні Перської затоки.

Варто нагадати, що з 27 лютого WizzAir призупинила всі свої рейси до росії, через її повномасштабне вторгнення в Україну.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, що з 3 жовтня європейська авіакомпанія планувала відновити польоти до російської столиці – міста москва.