Потепління йде: яким буде в Україні залишок вересня

Читать на русском
Автор
1210
Осінь
Осінь

Останні дні вересня будуть відносно теплими

До кінця вересня залишилося зовсім небагато, але погода ще встигне засмутити українців дощами та порадувати несподіваним потеплінням у низці областей.

Як йдеться у прогнозі Укргідрометцентру, протягом останніх днів вересня у західних областях трохи похолодає, а у східних і південних навпаки потеплішає.

Так у неділю, 25 вересня, на синоптики очікують суху погоду з температурою в районі +15…+18 градусів практично по всій території країни.

Проте вже на початку робочого тижня дощі знову накриють практично всю Україну, проте при цьому у східних та південних областях значно потеплішає, місцями до +25 градусів.

У середу на синоптики очікують продовження дощів на лівобережній Україні, а також похолодання в західних областях до +11…+14 градусів.

До кінця робочого тижня жителі східних та південних областей отримають перепочинок від опадів, а от решті пощастить менше.

Як повідомлялося раніше, за прогнозами синоптиків, початок жовтня в Україні видасться відносно теплим, проте вже наприкінці місяця місцями можна буде побачити і перші морози.