росія вдарила по десятку областей України: є руйнування та постраждалі

Читать на русском
Автор
23423
volynnews.com

Вибухи офіційно підтверджені в одинадцяти областях

Ранок понеділка, 31 жовтня, розпочався в Україні з масштабної повітряної тривоги, — російські окупанти запустили безліч ракет, і в кількох областях чути вибухи.

"Телеграф" зібрав останні новини, що про це відомо.

Повітряну тривогу оголосили відразу в багатьох областях близько 7 ранку. До 9 ранку ворог випустив понад півсотні ракет, 44 з них змогли успішно збити засоби протиповітряної оборони.

На Полтавщині працювала ППО.

Над Одещиною збили дві ракети — голова Одеської ОВА Максим Марченко.

На Вінниччині збита ракета впала у цивільні об’єкти. Є руйнування. Загиблих і поранених немає.

У Харкові було два прильоти по об'єкту критичної інфраструктури, — мер Ігор Терехов.

На Черкащині ворог атакував об'єкт критичної інфраструктури, частина області знеструмлена, — заявив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

У Запоріжжі також атакували об'єкт критичної інфраструктури, в місті аварійні відключення. Близько 10-ї ранку по місту завдали нову серію ударів, здіймається дим.

На Кіровоградщині ворог вдарив по енергетичному об'єкту в районі Світловодська, попередньо без жертв, на місці гасять пожежу, — голова ОВА Андрій Райкович.

Над Львівщиною збили ракети ворога. Деталі згодом, — голова Львівської ОВА Максим Козицький.

В Чернівецькій області є пошкодження критичної інфраструктури внаслідок ракетного обстрілу рашистів, — голова ОДА Руслан Запаранюк.

У Хмельницькій області уламки ракет впали на цивільний об'єкт, є руйнування, попередньо без потерпілих, — голова ОВА Сергій Гамалій.

Дніпропетровська область — росіяни поцілили по об’єктах енергетичної інфраструктури у Дніпрі та Павлограді. Серйозні руйнування, повідомляє голова ОВА Валентин Резніченко.

У Кривому Розі збили дві ракети, ще одна влучила у промислове підприємство, є руйнування, але без втрат, — мер Олександр Вілкул.

Жителі Києва чули серію вибухів у передмісті, видно дим.

Кличко про вибухи в Києві: у результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури, частина столиці знеструмлена. В деяких районах немає водопостачання. Було пошкоджено енергооб'єкт, що живив близько 350 тисяч квартир столиці.

Крім того, в одній з громад Київської області прильоти, ППО продовжує відпрацьовувати цілі. На Київщині застосовується обмеження електроенергії. В області є потерпілі.

Вибухи у Києві сьогодні
Такий стовп диму видно у Києві
Вибухи у Києві сьогодні
Дим видно з різних частин міста

Внаслідок обстрілів затримуються деякі потяги "Укрзалізниці", проте 80% з них курсують за графіком.

Як повідомляв "Телеграф", уночі ворог завдав удару дронами по енергетичному об'єкту в Кам'янському районі Дніпропетровщини, — там серйозні руйнування.