Серйозні руйнування: ворог вдарив дронами по важливому об’єкту під Дніпром

Читать на русском
Автор
12928
росіяни знову атакували енергосистему
росіяни знову атакували енергосистему

Атака відбулася вночі

На Дніпропетровщині ніч минула неспокійно. Росіяни продовжують загрожувати енергетичному добробуту України — у ніч проти 31 жовтня вдарили дроном-камікадзе в Кам’янському районі.

Як зазначають в обласній адміністрації, безпілотник атакував і серйозно пошкодив обсяг енергетичної інфраструктури. Зазначається, що працюють усі служби.

Ситуація на Дніпропетровщині із відключеннями електроенергії непроста. Вперше за довгий час в області оголосили енергетичну тривогу та можливе відключення абонентів.

Кам’янський район на карті Дніпропетровської області
Кам’янський район на карті Дніпропетровської області

Окрім цього у Дніпропетровській області росіяни атакували РСЗВ та важкою артилерією. До Марганця прилетіло 40 снарядів — загинула жінка, ще одна в лікарні.

Нагадаємо, через російські обстріли багато об’єктів критичної інформаструктури в Україні серйозно пошкоджено. Енергетики виконали серйозну роботу і в неділю 30 жовтня аварійних відключень не було, але в країні зберігається дефіцит електроенергії. З 31 жовтня у багатьох містах починають діяти схеми послідовного відключення абонентів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українцям рекомендували через дефіцит економити електроенергію — для цього є прості способи, що дозволяє витрачати менше. Є також графік використання побутових приладів, який допоможе знизити споживання мережі.