"Хто йому розповів?": терорист гіркін насмішив мережу прогнозом щодо України (відео)

Читать на русском
Автор
1010
ігор гіркін-стрєлков
ігор гіркін-стрєлков

У Росії побоюються атаки ЗСУ на Москву у новорічну ніч

На тлі візиту володимира путіна до Білорусі та загострення загрози повторного наступу на Україну російський терорист та колишній ватажок бойовиків у ОРДЛО ігор гіркін-стрєлков заявив, що ЗСУ мають намір атакувати Москву у новорічну ніч. За його словами, невідомо, наскільки сильно столиця росії захищена системами ППО.

Своїми думками терорист поділився на спільному ефірі із членом окупаційної адміністрації т.зв. "ДНР" Євгеном Михайловим, передає Telegram-канал "Інсайдер UA".

За словами гіркіна, ймовірність того, що ЗСУ завдадуть удару по території рф напередодні Нового року дуже висока. Основною ціллю терорист назвав Москву, але не виключив інші міста.

"Я не виключаю можливості або на Новий рік, або ще в якийсь день удару ворога або по Москві, або по якихось інших пунктах", — заявив екс-главар донецьких бойовиків.

Вибір цілі залежатиме від розміщення систем ППО на території країни-агресора. При цьому гіркін не володіє інформацією про захист Москви.

"Щось на Новий рік вони [українці] обов’язково викинуть. Не знаю, проти Москви чи ні, але щось обов’язково викинуть, сто відсотків", — додав стрєлков.

Що доступнішою буде ціль, тим успішніше нібито пройде операція ЗСУ з ураження цілей на території росії.

Також колишній ватажок бойовиків зазначив, що під час інспекції путіним відремонтованого Кримського мосту вся російська ППО працювала у посиленому режимі, щоб українські військові не змогли пошкодити міст чи вразити самого президента росії.

Раніше ми розповідали про те, що росія, може готуватися до повторного наступу на Київ, однак навряд ворогові це вдасться.