Волонтери передали ЗСУ таємничу "ядерну зброю": у росіян істерика

Читать на русском
Автор
15352
БПЛА з таємничим снарядом
БПЛА з таємничим снарядом

Несподіваний удар перелякав окупантів

Нова розробка українських волонтерів настільки налякала російських окупантів, що вже встигли звинуватити ЗСУ у застосуванні тактичної ядерної бомби.

Як розповів в ефірі "Еспресо" голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пристрій є звичайним термобаричним боєприпасом вагою 9 кілограмів.

Кім зазначив, що заяви окупантів щодо застосування ядерної зброї виглядають смішними.

"Але росіяни настільки не очікували, що це буде з дрона така вага і на таку відстань, що підняли паніку", — додав він.

За словами голови Миколаївської ОВА, снаряд є винаходом українських волонтерів з невеликими доопрацюваннями і зараз точаться роботи над створенням ще двох-трьох таких вибухових пристроїв, один із яких відправлять до Бахмута.

Варто зазначити, що вибух цього снаряда стався на Кінбурнській косі, безпілотник скинув снаряд на один із будинків, у якому розмістилися російські окупанти.

@prokopchuksviatoslav #коса #кімбур #кімбурськакоса #ксп #зсу #миколаїв #очаків #очаківвійна #дрон #ударные #ударнийдрон #dron #drones #dronechallenge #бпла #ударнийбпла #зсутоп #взрив #взриви ♬ оригінальний звук - Vadym

Як повідомлялося раніше, останнім часом різко збільшилася кількість вибухів на військових об’єктах у росії. У ГУР МО кажуть, що це справа рук українських розвідників, які застосовують там різні засоби.