Зеленський відвідав Бахмут, де йдуть найгарячіші бої (відео)

Читать на русском
Автор
8538
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Гарант нагородив бійців відзнаками та подарунками

У вівторок, 20 грудня, президент України Володимир Зеленський приїхав до найгарячішої точки ведення бойових дій — міста Бахмут, що на Донеччині. Попередньо візит українського лідера не анонсувався.

Про це повідомили кореспонденти телеканалу Freedom, а пізніше інформацію щодо приїзду Зеленського у коментарі для видання РБК-Україна підтвердив прессекретар президента Сергій Никифоров.

"Він відвідав передові позиції, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками. З Бахмута президент уже виїхав", — пояснив речник українського гаранта.

Через деякий час з'явилося відео з президентом у Бахмуті.

Варто зазначити, що місто Бахмут дотепер залишається однією з найгарячіших точок уздовж всієї лінії фронту. Кожного дня та майже кожної години російські війська нещадно б’ють по населеному пункту з артилерії, закидають його вулиці бомбами, ракетами, знищують цілі райони.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як український лідер Володимир Зеленський приїхав із візитом до багатостраждального міста Херсон. Президент поспілкувався із жителями звільненого міста, яке було деокуповане від російських загарбників 11 листопада та привітав бійців ЗСУ з потужним успіхом.