Декілька ракет уже збиті над Україною — де саме

Читать на русском
Автор
2631
Працюють сили ППО
Працюють сили ППО

Кількість збитих ракет ворога постійно зростає

Російські окупанти 29 грудня знову вдарили по Україні ракетами. Ворог атакував одразу кілька областей – тривога звучить на всій території країни. Повідомляють уже й про кілька збитих ракет ворога.

Про роботу сил ППО повідомляли Київ. Регіональні телеграм-канали публікують фото та відео зі стовпом диму, невідомо, чи це попадання однієї з ворожих ракет чи результат падіння її уламків.

Вибух Київська область
Клуби диму з’явилися під час тривоги

Вибухи чули у багатьох областях – Одеській, Житомирській, Чернігівській та інших. У більшості повідомлень від офіційних осіб стосуються роботи протиповітряної оборони та заклику до громадян залишатися в укриттях. Голова Київської області Олексій Кулеба нагадує, що викладати роботу сил ППО та результати не можна.

Збиття ракети офіційно підтверджено на Сумщині. Однак, за інформацією, офіційно не підтвердженою, ліквідувати одну з ракет окупантів вдалося і на Одещині. У Миколаївській області глава ОВА повідомив про збиття п’яти ракет над морем.

Збили ракету в Одесі
Хмара диму в небі після роботи ППО

Також з’являються повідомлення про нову хвилю ракет Чорного моря. На цьому напрямі росія збільшила кількість кораблів, здатних нести ракети.