Є жертви: стало відомо про руйнування у двох областях України після нічної атаки дронів

Читать на русском
Автор
5238
Після російської атаки на Київщині загорівся один із цивільних об'єктів
Після російської атаки на Київщині загорівся один із цивільних об'єктів. Фото Колаж "Телеграфу"

На Київщині відомо щонайменше про трьох загиблих

Атака росіян на українські мирні міста у ніч на 22 березня не обійшлася без руйнувань і нових жертв. Після ракетного удару по Одесі ворог запустив пізно увечорі кілька десятків "шахедів", котрі атакували не один український регіон. Найбільше дісталося Київщині, де є загиблі, та Житомирщині — не обійшлося без руйнувань інфраструктури.

Деталі повідомили представники Київської та Житомирської ОВА, а також пресслужби ДСНС України. Додамо, що за даними Генштабу, всього Україну атакував 21 безпілотник, однак 16 із них вдалося знищити.

На Київщині "шахеди" влучили у кілька цивільних об'єктів в Обухівському районі. Відомо про часткове руйнування 4 і 5 поверхів у двох гуртожитках, а також триповерхового навчального корпусу профліцею. Через удари БПЛА почалися пожежі, на ліквідацію яких оперативно вирушили рятувальники.

Атака дронами в Київській області
Рятувальники на місці події

Відомо про щонайменше трьох загиблих і двох поранених, також одну особу вдалося врятувати. Триває розбір завалів і пошук імовірних жертв.

Загалом кількість травмованих через атаку дронів у Київській області сягає 7 осіб.

На Житомирщині сталося влучання в один із інфраструктурних об'єктів. На щастя, в цьому регіоні обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, що внаслідок нічного ракетного удару по Одеській області теж були зафіксовані влучання в цивільні об'єкти. Зокрема, постраждав гуртожиток ченців УПЦ МП.