Без гумору ніяк: відео, як українські військові годують собаку з дрона, стало хітом мережі

Читать на русском
Автор
2371
Бійці ЗСУ погодували собаку на позиції за допомогою безпілотника
Бійці ЗСУ погодували собаку на позиції за допомогою безпілотника. Фото Колаж "Телеграфу"

Попри все, українські захисники залишаються на позитиві

Українські військові не перестають вражати, — при цьому, якщо свою мужність і професіоналізм вони давно довели, то тепер дивують ще й почуттям гумору. Так, вони показали, як за допомогою безпілотника погодували собаку на позиціях.

Відео опублікував на своєму каналі в TikTok користувач @pavlo_pavliv, і всього за добу воно зібрало понад 300 тисяч переглядів, майже 30 тисяч "лайків" та понад 500 коментарів.

На ролику показано, як військові зі сміхом прикріпили на безпілотник зв’язку з кількох сосисок, після чого запустили його. Прицілившись, сосиски скинули з дрона поруч із собакою на позиціях. У чотирилапого виникли труднощі з упаковкою сосисок, але інший військовий поблизу помітив його і допоміг розгорнути сосиски, — і операція все ж таки завершилася успішно.

Варто зауважити, що інцидент викликав безліч оптимістичних коментарів та жартів у мережі.

"Наступного разу скидайте вже очищені, у собаки ж лапки", "Так ось навіщо мавіки", "Це найкраще, що я бачив", "Ви молодці, що розважаєтеся і ржете, це підтримує дух і зцілює", "Чіп і Дейл рятують песика про голоду", "Ось це сервіс", "Собака в шоці" — серед іншого, пишуть українці.

Нагадаємо, як повідомляв "Телеграф", раніше пенсіонер став зіркою ТікТок, щоб допомагати ЗСУ.