Росіяни завдали удару по Слов'янську, є загиблі і дуже багато поранених: всі подробиці та відео (оновлено)

Читать на русском
Автор
927
Наслідки удару ворожої армії
Наслідки удару ворожої армії. Фото https://t.me/

Ворог завдав удару кількома ракетами типу С-300

У понеділок, 27 березня, російські окупанти знову знову завдала нещадного удару по українському Слов'янську (Краматорський район Донецької області). В результаті обстрілу з боку агресора загинула одна людина. Не менше двох десятків місцевих жителів зазнали поранень різного ступеню тяжкості.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов’янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів. Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії", — написав український лідер.

Попередньо відомо, що удару було завдано двома ракетами типу С-300, вибухова хвиля від яких зруйнувала адміністративні та офісні будівлі, пошкодила п'ять житлових багатоповерхових споруд, а також сім приватних домоволодінь. Крім того, повідомляється й про пошкодження ворожими снарядами Дружківського дитячого будинку.

Наразі на місцях "прильотів" працюють рятувальники, медики і працівники інших екстрених служб.

Пізніше очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив у Facebook, що кількість жертв в результаті чергового російського обстрілу вже зросла до двох осіб. Він зазначив, що також вже відомо й про 29 поранених осіб. Розбір завалів триває.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що сьогодні потужні вибухи пролунали в Донецьку. Після "прильотів" над одним з районів окупованих міста піднявся густий дим.