"Вагнерівці" зізналися у вбивстві українських дітей: Єрмак розповів, якою буде відповідь

Читать на русском
Автор
703
Андрій Єрмак висловився щодо відео "вагнерівців"
Андрій Єрмак висловився щодо відео "вагнерівців". Фото president.gov.ua

Весь світ має бачити справжнє "обличчя" росії

В Офісі президента відреагували на відео із зізнаннями ув’язнених із ПВК "Вагнера", де вони розповідають про масові вбивства українських дітей у Бахмуті та Соледарі. Усі факти злочинів будуть розкриті й кожного російського окупанта, який їх чинив, буде знайдено.

Про це сьогодні, 17 квітня, у своєму Telegram-каналі написав глава Офісу президента України Андрій Єрмак, назвавши росію нацією нелюдів та вбивць, а також біологічним сміттям цього світу.

"Зараз йдеться про військових злочинців із ПВК "Вагнер", але це проливає світло на злочини російської армії в Україні. Вони крадуть наших дітей та вбивають. Скільки таких злочинів?", — зауважив він.

Також Єрмак наголосив, що одного визнання у злочинах мало, адже за ці дії має бути жорстоке та справедливе покарання. І воно, як твердить голова ОП, обов’язково буде.

"Росіяни викрали тисячі українських дітей. Скільки їх лишилось в живих – поки невідомо. Ми робимо все, щоб повернути наших дітей. Світ має бачити обличчя росії, не боятися, а бити жорстко", — підсумував Андрій Єрмак.

Зазначимо, що найманці ПВК "Вагнера" в інтерв’ю проекту Gulagu.net публічно зізналися у вбивстві українських дітей та підлітків та в деталях розповіли, як це робили. Один з окупантів згадав, як убив дитину, якій було 5 або 6 років пострілом у голову.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що омбудсмен Дмитро Лубинець розповів, чому росіяни злили в мережу відео зі стратою українського військовополоненого саме зараз і скільки Україна має ще таких роликів.