Росіяни вдарили ракетою по центру Краматорська: повідомляється про постраждалих (оновлюється)

Читать на русском
Автор
5527
Місце влучення у Краматорську (фото: Андрій Єрмак)
Місце влучення у Краматорську (фото: Андрій Єрмак)

За деякою інформацією, окупанти використовували ракети С-300.

Російські окупанти завдали ракетного удару по Краматорську, внаслідок чого було зруйновано об’єкти цивільної інфраструктури.

Як повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак, всього було завдано двох ракетних ударів, один з яких припав на заклад громадського харчування в центрі міста, а друга ракета впала в селі Біленьке.

Як інформує "Українська правда" з посиланням на свої джерела, удар був завданий ракетами С-300. Також повідомляється, що серед цивільних є постраждалі, із них одна дитина.

Тим часом у мережі з’явилися перші відео з місця події.

upd: Глава Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що ракета впала на заклад громадського харчування в центрі міста, де було багато людей. На місці події працюють рятувальники.

Глава МВС Ігор Клименко своєю чергою додав, що йдеться про двох загиблих і не менше 22 постраждалих, з яких одна дитина. Під завалами можуть залишатися люди.

Станом на 22:00 у Краматорську внаслідок російського обстрілу загинуло четверо людей, у тому числі дитина, ще 42 отримали поранення.

Розбір завалів триває.

Як повідомлялося раніше, вранці 26 червня передмістя Херсона зазнало масованого удару з боку окупантів. За даними місцевих ЗМІ, обстріл вівся запальними снарядами. Внаслідок ударів постраждала споруда на території одного з медичних закладів, багатоквартирний житловий будинок та кілька приватних будинків, також, за деякою інформацією, у кількох з них почалися пожежі. На щастя, обійшлося без постраждалих.